nemesiseaae.com Νέμεσις

Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε.

Επιχείρηση Ανάληψης & Απόδοσης Ευθυνών

Σχετικά με τη Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε.

Περί Ελευθερίας…

Είναι η ιστορία της Ελευθερίας, την οποία μετονόμασαν σε «ελευθερία 2.0» και αφού την εξευτέλισαν, την εκβίασαν, την κορόιδεψαν και την φυλάκισαν… την πέταξαν στα σκουπίδια σαν ένα άχρηστο κουρέλι!

 • Είναι όμως και η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα ορεινό χωριό της Ελλάδος και έφτασε μέχρι την Δευτέρα τάξη του Δημοτικού, διότι την σταμάτησαν από το σχολείο για να δουλέψει! Της κυρίας Ελευθερίας που ήταν ταυτοχρόνως και το –χωρίς αιτία και λόγο– αποπαίδι της οικογένειάς της και αυτής που βίωσε την εκμετάλλευση και την παλιανθρωπιά σε όλο τους το «μεγαλείο»…
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, την οποία, έξι μόλις μήνες πριν συνταξιοδοτηθεί, ο προϊστάμενος, στην εταιρεία όπου εργαζόταν για πολλά έτη, θέλησε και προσπάθησε να την διώξει από την εργασία της για να φέρει κάποια… από το κόμμα και το χωριό του.
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, συνταξιούχου στα Βαρέα Ένσημα, η οποία στα 84 της έτη –λόγω ουρολοίμωξης– μεταφέρθηκε εκτάκτως με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με 39,5 °C πυρετό, σε επαρχιακό Κέντρο Υγείας –χωρίς να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον– και την άφησαν μέσα στο κρύο και στη νύχτα  εκτός  του Κέντρου Υγείας, για τέσσερις ώρες, χωρίς να της επιτρέψουν την είσοδο!  Ένα «Κέντρο Υγείας» χωρίς θερμόμετρο ή έλεγχο για SARS-CoV-2/Covid-19!
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, η οποία ζει σε ένα χωριό όπου δεν υπάρχει ιατρός! Ζει μόνη της, δεν έχει εμβολιασθεί ποτέλόγω αλλεργίας– και την υποχρεώνουν να μετακινηθεί, να αναζητήσει ιατρό αλλεργιολόγο (ο οποίος δεν της χορηγεί πιστοποιητικό), να εμβολιασθεί, και εάν ξανά παρουσιάσει αλλεργικό shock· όπως συνέβη δύο φορές παλαιότερα, να την «επαναφέρουν» αυτοί που την έριξαν, ήδη, δύο φορές κάτω! Αυτοί που έχουν το ακαταδίωκτο! Αυτοί που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για το σκεύασμα! Αυτοί που δεν της άνοιξαν την πόρτα και δεν την έβαλαν για μία απλή πάθηση εντός του Νοσοκομείου!
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, η οποία δεν έχει νοσήσει από τον εν λόγω ιό και δεν θέλει να πειραματιστούν, ξανά, στο γέρικο, αλλά υγιές κορμί της!
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, η οποία μεγάλωσε εντελώς μόνη τα δύο της παιδιά! Της κυρίας Ελευθερίας που διατάσσεται να πληρώνει €100 κάθε μήνα, από την σύνταξη που «έφτυσε αίμα» για να βγάλει, ούτως ώστε να καλυφθεί η ανεπάρκεια ενός πολιτικού συστήματος και η ανικανότητα, ο δόλος και τα συμφέροντα κάποιων ασήμαντων υπανθρώπων!
 • Είναι η ιστορία κάποιας «Ελευθερίας», η οποία μόλις έμαθε για το πρόστιμο ανέβασε πίεση, έκλαψε με αναφιλητά, «συνάντησε» την απόγνωση και αυτοκτόνησε, διότι τα €360 της σύνταξής της θα γίνονταν €260 και δεν θα της έφταναν για να συνεχίσει να «ζει αξιοπρεπώς».
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας σε νεαρή ηλικία, η οποία παρέμενε για πολλές ημέρες νηστική –για να μην στερήσει το ελάχιστο ψωμί που είχε από το παιδί της– διότι δεν είχε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή βοήθεια, εργασία ή χρήματα!
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, η οποία δεν χρωστά σε κανέναν και τίποτα! Της κυρίας Ελευθερίας, που ζήτησε από την Εργατική Εστία το δάνειο που εδικαιούτο για να αγοράσει ένα μικρό σπίτι και δεν της το ενέκριναν με την αιτιολογία ότι μεγάλωνε μόνη της δύο παιδιά…
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας σε νεαρότερη ηλικία, η οποία όταν πήγαινε το παιδί της στο Νοσοκομείο –πολλάκις και κατ’ επανάληψιν– οι «ιατροί» της ζητούσαν –εκτός της νόμιμης αμοιβής τους και για να την εξυπηρετήσουν «καλύτερα»– και άλλα… ανταλλάγματα, διότι τύγχανε να είναι πολύ όμορφη!
 • Είναι η ιστορία της κυρίας Ελευθερίας, μίας αγωνίστριας της ζωής και μητέρας, η οποία, φανερώνοντας κάποτε την απέραντη αγάπη που ένοιωθε για τον υιό της, του είπε: «Ακόμη και εάν πεθάνω, οπουδήποτε και να βρίσκομαι… εάν με χρειαστείς, θα γυρίσω πίσω για να σε βοηθήσω!»

Όταν αυτή η Ελευθερία εκβιάζεται, στοχοποιείται και φυλακίζεται, τότε: όλοι, ανεξαιρέτως, υποχρεούμαστε να δράσουμε!

Έλληνες, η ώρα της Νέμεσις έφθασε!  Συνταχθείτε «σιωπηλά»