nemesiseaae.com Νέμεσις

Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε.

Επιχείρηση Ανάληψης & Απόδοσης Ευθυνών

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι η Επιχείρηση Ανάληψης και Απόδοσης Ευθυνών με την επωνυμία: «Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε.».

Η Νέμεσις, Επιχείρηση Ανάληψης και Απόδοσης Ευθυνών, είναι η έμπρακτη, ουσιαστική απάντηση και δράση του Ελληνικού Λαού απέναντι στο ακαταδίωκτο, στον άπληστο εγωισμό, στην ασυδοσία, στους ιδιώτες του συμφέροντος, στην μετασχηματισμένη ναζιστική λαίλαπα του Κεφαλαίου και των υπηρετών του, στην χωρίς λογοδοσία «διακυβέρνηση» της Ελλάδος και στον παλαιό μας εαυτό!


 

Η Ἀρχή και η Βάση όλων

✓  Για αρχή, και ως Ἀρχή, ορίζεται μία Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή*ΤΕΛΟΣ στα κόμματα, στα ανδρείκελά τους, στα εντεταλμένα πιόνια, στους επαγγελματίες βολευτές, στην διαίρεση, στους ιδιώτες του συμφέροντος, στους υποκριτές ⇒ Έμμισθοι, Ορκωτοί, Υπεύθυνοι Συνεργάτες της Βούλησης και των Συμφερόντων του Ελληνικού Λαού ⇒ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει ἐκ των προτέρων που πρόκειται να εργασθεί ⇒ Σύμφωνο Συνεργασίας ⇒ Ετήσια κρίση και αἰφνίδιος έλεγχος απόδοσης έργου ⇒ Εμπιστοσύνη!

✓  Ἐν συνεχείᾳ –αναγκαία προϋπόθεση– 5 εκατομμύρια αποδεδειγμένα εγγεγραμμένοι, ενεργοί, συμμέτοχοι, συνειδητοί, ταμειακά ενήμεροι και υπεύθυνοι πολίτες = Αυτάρκης και Αυτοδύναμη Συμμετοχική Εταιρεία Λαϊκής Βάσεως = 50% + 1 πολίτης = Απλή και Ανόθευτη Αναλογική = Όλοι ψηφίζουν, φανερά και υπεύθυνα = Ο Λαός αποφασίζει για τον Λαό (άμεσα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα) = Λαός ενωμένος, ΠΟΤΕ νικημένος!

 


* Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή = Ανεξαρτησία = Ελευθερία = Το πασπαρτού «κλειδί» του Λαού σε μία επίπεδη – ισόνομη κοινωνία = Κανένας δεν γνωρίζει πότε και πού πρόκειται να δράσει η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή = ΕΜΕΙΣ

Διότι:

 • Είμαστε πλασμένοι κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν!
 • Ο χρυσός, όσο και εάν λερωθεί, παραμένει χρυσός.
 • Είμαστε δέσμιοι των συνηθειών μας.

Συνεπώς:

Εμείς είμαστε το πρόβλημα, εμείς είμαστε και η λύση!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες, οι οποίοι ασκούν, νομίμως, το εκλογικό τους δικαίωμα στο εδάφιον γης με την επωνυμία: «Ελλάδα», οι οποίοι θα εγγραφούν, θα συμμετάσχουν και θα συμμορφωθούν με τις αξίες, τις Ἀρχές, τις θέσεις και τις ιδέες που έχουν αναρτηθεί.
Η αποδοχή των Ἀρχών, των θέσεων, των ιδεών και η ενεργητική συμμετοχή σας στις μελλοντικές έρευνες και στις διεξαγωγές δημοψηφισμάτων της επιχείρησης αρκούν!
 
Η δε συμμετοχή σας πραγματοποιείται ως εξής:
 1. Συμπληρώστε την Φόρμα Συμμετοχής και ἐν συνεχείᾳ επιλέξτε: Αποστολή
 2. Αμέσως μετά την παραλαβή και την καταχώρηση των στοιχείων σας από τη Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. θα λάβετε ένα ενημερωτικό μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας στο e-mail που έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε για να συμμετάσχετε, καθώς και τον αριθμό της Ταχυδρομικής Θυρίδας της ιστοσελίδας για την έγγραφη αποστολή και επιβεβαίωσή τους.
 3. Ακολούθως, γράψτε σε μία λευκή σελίδα χαρτιού ακριβώς τα ίδια στοιχεία, τα οποία ήδη πληκτρολογήσατε, αποστείλατε και απαιτούνται από την ἐν λόγω φόρμα.
 4. Υπογράψτε.
 5. Διπλώστε και εσωκλείστε την σελίδα σε έναν ταχυδρομικό φάκελο –συμπεριλαμβάνοντας και την εφάπαξ δωρεά της συμμετοχής σας (ένα χαρτονόμισμα ονομαστικής αξίας €5)- και αποστείλετε, με απλή ταχυδρομική επιστολή, τον φάκελο στην Ταχυδρομική Θυρίδα, της οποίας τον αριθμό έχετε ήδη λάβει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (e-mail).

 


 
  Τα χρήματα προορίζονται για την ανεξαρτησία και την εύρυθμη – υγιή λειτουργία και οργάνωση του εγχειρήματος –πάντοτε υπό τον απόλυτο έλεγχο και την επίβλεψη της Ἀενάου και Ἀοράτου Ἀρχς! Καταβάλλονται μία και μόνον φορά (εφάπαξ καταβολή) και η ενεργητική συμμετοχή όλων των εγγεγραμμένων στη Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. οφείλετεστον εαυτό σας και στην πατρίδανα είναι καθολική!
 
 1. Διότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανήθικους, δόλιους, ιδιώτες του συμφέροντος και ισχυρούς αντιπάλους.
 2. Ενεργώντας με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε εγγράφως την επιτυχία του εγχειρήματος, καλυπτόμαστε νομικά και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αμφισβητήσει το έμψυχο και ενεργό δυναμικό μας!

Έτσι, γνωρίζουμε επακριβώς το ενεργό δυναμικό της επιχείρησης, αποκλείουμε την διαπλοκή, και τα ψευδήεάν παρουσιαστούν ή προκύψουν ή υπάρξουνστοιχεία των εκλογικών αποτελεσμάτων, και εξασφαλίζουμε το αποτέλεσμα και τη νομιμότητα.

Παραδείγματος χάριν:

Εάν το εγχείρημα έχει 5 εκατομμύρια ενεργούς συμμετόχους/ψηφοφόρους, τότε:

Κανένα πολιτικό σύστημα δεν δύναται να το αμφισβητήσει!

Διότι έτσι εξασφαλίζουμε την ανεξαρτησία, την εύρυθμη – υγιή λειτουργία και οργάνωση του εγχειρήματος –πάντα ὑπό τον απόλυτο έλεγχο και την επίβλεψη της Ἀενάου και Ἀοράτου Ἀρχς!

Ο βασικός στόχος της Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. είναι να συνταχθούν όσοι το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες πολίτες στις γραμμές της! Δεν είναι η συγκέντρωση εισφορών ή δωρεών! Ακόμη και εάν θέλετε ολόψυχα να ενισχύσετε οικονομικά αυτόν τον αγώνα η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή δεν το επιθυμεί και δεν το θέλει!
 
Η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή επιλέγει την συμμετοχή όλων των Ελλήνων πολιτών ἀντί της συνδρομής κάποιων μεγάλων χορηγών στο όλο εγχείρημα!  Επιλέγει την αποστολή αυτών των €5, που αναλογούν στην εκάστοτε συμμετοχή, ακόμη και από αυτούς που μπορεί να στερηθούν το φαγητό τους –εάν χρειαστεί, έστω και για μία ημέρα– διότι τότε: αποκτά μεγαλύτερη αξία και έχει νόημα το εμείς!
 
Η Πανωραία Χατζηκώστα ή «Ψωροκώσταινα», αυτή η αξιοπρεπής και μεγαλόψυχη Ελληνίδα από τις Κυδωνιές της Μικράς Ασίας, σε αυτόν τον Ευλογημένο τόπο έζησε –εργαζόμενη και ζητιανεύοντας για να ταΐσει ορφανά παιδιά! Με την συνδρομή της για τους αγωνιστές του μαρτυρικού Μεσολογγίου το 1826 –ένα ασημένιο δακτυλίδι και ένα γρόσι, τα οποία ήταν ολόκληρη η περιουσία της– αποτέλεσε το αιώνιο παράδειγμα αναφοράς και μνήμης!
 
Κάθε Έλληνας οφείλει να τοποθετήσει ένα τουλάχιστον λιθαράκι για την Αναγέννηση, την Ανεξαρτησία, την Ελευθερία και τον Σεβασμό που του αναλογεί!
 

Είναι η Ἀρχή που δημιούργησε, οργάνωσε, πραγματοποίησε τη Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. και παραμένει Ἀέναος και Ἀόρατος ἐς ἀεί!

Είναι η αγάπη, είναι ο αγνός έρωτας, είναι το κλάμα και το γέλιο ενός παιδιού, είναι το εμείς, είναι το μαζί, είναι η σκληρή καθημερινότητα, είναι τα ένσημα και ο κόπος κάθε εργαζόμενου, είναι η απόγνωση του άνεργου, είναι οι χειροκροτούμενοι «ήρωες» υγειονομικοί, οι οποίοι με δόλο έγιναν παράνομοι, είναι η τέχνη και ο πολιτισμός που «μαράθηκαν» και «τσιμεντώθηκαν», είναι τα δάση που έκαψαν για να τοποθετήσουν ανεμογεννήτριες οι ἡμέτεροι, είναι οι πόλεις που «πνίγηκαν» από τις βροχές, είναι η γιαγιά και ο παππούς, οι οποίοι στηρίζουν με την πενιχρή τους σύνταξη τα παιδιά και τα εγγόνια τους, είναι τα πάθη μας, είναι τα λάθη μας, είναι τα κακά και τα καλά μας χαρακτηριστικά ως λαός, είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός, είναι το φιλότιμο, είναι η Ζωή, είναι η Μητέρα Φύση, είναι η Ιστορία και ο Πολιτισμός της Ελλάδος –που μονίμως λησμονούμε– είναι η φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο, είναι το αθώο αίμα του «Χριστού» της Νεωτέρας Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια, είναι ο ίδιος ο Χριστός που τον απαρνηθήκαμε για κάποιον ιό, είναι τα λόγια που τώρα γίνονται έργα, είναι η Ελευθερία που ανεχθήκαμε να την κάνουν 2.0, είναι το Άγιο και αιώνιο Φως, είναι η Ελλάδα!

Για να εξασφαλισθεί το εμείς και για να αποφευχθεί η διχόνοια που πηγάζει ἐκ του «ελληνικού» εγώ!

Η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή δεν βλέπει και δεν έχει κανένα απολύτως όραμα!

Θέτει στόχους, εργάζεται μεθοδικά και τους υλοποιεί!

Αρχίζει, θεμελιώνοντας την παρουσία της, με την ενεργητική συμμετοχή του Ελληνικού Λαού στο εγχείρημα –βάζοντας έτσι τις βάσεις για την εξέλιξή τηςκαι κατευθύνεται, αργά και σταθερά, προς τον στόχο· την ανεξαρτησία (οικονομική και πολιτική), την Ελευθερία και την ευημερία της αγαπημένης μας Πατρίδας!

Ελεύθερα και συλλογικά! Βάση εμπειρίας, ιστορίας και παρατηρήσεων.

 • Μεθοδικός και σιωπηλός!
 • Με ασφάλεια, σεβασμό, σοφία, σύνεση και υπομονή!
 • Χωρίς εγωιστικές αντιπαραθέσεις, διαφημιστικές φανφάρες, τσιτάτα και τυμπανοκρουσίες.
 • Με βάση την ηθική, το Θείο Δίκαιο, τις Δημοκρατικές διαδικασίες και το Υγιές Ελληνικό Σύνταγμα!
 • Αμέσως μετά την συμμετοχή σας στο εγχείρημα οφείλετε να διαδώσετε τις αξίες, τις Ἀρχές, τις θέσεις και τις ιδέες της Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. οπουδήποτε υπάρχουν αληθινοί Έλληνες και Έλληνες Χριστιανοί!
 • Κινούμαστε και πράττουμε μυστικάχωρίς να συμμετέχουμε σε σχόλια στο διαδίκτυο! Αφήστε τους να ονειρεύονται αξιώματα και έδρανα…
 • Δεν τους παρέχουμε –επ’ ουδενί– την δυνατότητα στατιστικής ανάλυσης, τόσο των κινήσεων, όσο και των προθέσεών μας, διότι ο αντίπαλος δύναται να τις εκμεταλλευθεί ποικιλοτρόπως!
 • Προνοούμε για να έχουμε –πάντα– το προβάδισμα των κινήσεων στην πολιτική σκακιέρα!
 • Επιδιώκουμε να συντάξουμε –όσο το δυνατόν– περισσότερους Έλληνες μπορούμε στις γραμμές μας!
 • Η στρατηγική της Ἀενάου και Ἀοράτου Ἀρχς είναι ξεκάθαρη!  Έχουμε εξασφαλίσει εγγράφως ή ηλεκτρονικά, ως συμμετέχοντες στο εγχείρημα, την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος; Τότε, ναι!  Συμμετέχουμε στις εκλογές και τις κερδίζουμε!
 • Δεν έχουμε ικανό αριθμό συμμετεχόντων στο εγχείρημα; Το γνωρίζουμε εμείς  εκ των προτέρωνόχι οι αντίπαλοι!
 • Οι αντίπαλοι ζουν στην άγνοια και μας φοβούνται!
 • Δεν συμμετέχουμε σε ένα αποτυχημένο, άνευ ουσίας και ματαιόδοξο εξ αρχής εγχείρημα μόνον και μόνον για το θεαθήναι ή για μερικά «βολευτικά» έδρανα. Η Ἀενάος και Ἀοράτος Ἀρχή δεν επιτρέπει την κοινοβουλευτική παρουσία της Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. ως ένα ακόμα κόμμα αντιπολίτευσης!
 • Εργαζόμαστε μεθοδικά, μυστικά και με υπομονή προς την εξής κατεύθυνση: Αυξανόμαστε Πληθαίνουμε Κυβερνάμε!

 

Έλληνες, η Νέμεσις είναι εδώ και είμαστε εμείς!  Συνταχθείτε «σιωπηλά»

 

Διότι:

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος!

 

Εάν συνταχθούμε, εγγράφως, στις γραμμές της Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. πέντε εκατομμύρια ενεργοί ψηφοφόροι πώς θα μας αντιμετωπίσουν;

Πιστεύετε ότι θα ενωθούν εντελώς ξαφνικά όλες μαζί οι ιδεολογικές συνιστώσες της αριστεράς, της δεξιάς και του κέντρου; Ξεχάστε το!  Θαύματα κάνει μόνον ο Θεός!

Αυτοί μας έχουν αποδείξει, επανειλημμένως, ότι δεν συμφωνούν ούτε με τον εαυτό τους και θα συμφωνήσουν τώρα;  Ή μήπως φοβάστε ότι «θα ψηφίσουν τα δέντρα», οι «επενδυτές», θα γίνει νοθεία ή θα στείλουν τους έμμισθους ταγματασφαλήτες τους να μας σκοτώσουν;

Ακόμη και εάν το πιστεύετε ή το φοβάστε… μόλις μας δουν μπροστά τους, όλους μαζί, αποφασισμένους και νικητές, θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν…

 

Δεν έχουν γεννηθεί πιο δειλοί από αυτούς που εκμεταλλεύονται τον κόπο και τον πόνο των ανθρώπων!

Έλληνες, η Νέμεσις είναι εδώ και είμαστε εμείς!  Συνταχθείτε «σιωπηλά»

 

Αξιοκρατικά, μέσω των καλυτέρων στον τομέα απασχόλησής τουςοι οποίοι θα συμφωνήσουν να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν στην επιχείρησηκαι αναλόγως την θέση, την προσφορά και την συμπεριφορά του εκάστοτε συμμετέχοντος στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Αξιοκρατικά και όπου, όποτε, και εάν χρειαστεί… με ζωντανή, τηλεοπτική συζήτηση των υποψηφίων στον αναβαθμισμένο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα!

Ακολούθως, με ψηφοφορία για την επιλογή του κατά πλειοψηφίαν υποψηφίου, από όλους τους Έλληνες συμμετόχους στη Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. και με την διενέργεια άμεσου ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος· μέσω της κατάλληλα διαμορφωμένης εφαρμογής στην ιστοσελίδα: nemesiseaae.com

Όταν συνταχθούμε εγγράφως (π.χ. πέντε εκατομμύρια ενεργοί πολίτες) στις γραμμές της Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. και συμμετέχουμε ενεργά σε ό,τι αφορά την πατρίδα μας!

Κανένα κόμμα δεν έχει την καθολική αποδοχή τόσων πολλών ψηφοφόρων, ούτε την συμμετοχική διαδικασία, την έγγραφη συναίνεση, τους μηχανισμούς και τις δικλίδες ασφαλείας που πρόκειται να δημιουργήσει η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. με την συμμετοχή και την υποστήριξη του Ελληνικού Λαού!

Αρκεί το εγώ να γίνει εμείς!

Διότι:

 1. Η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή γνωρίζει επακριβώς τις δυσκολίες του, καθώς και την αντικειμενική πραγματικότητα!
 2. Ο αντίπαλος είναι δόλιος και έχει αυτήν την χρονική στιγμή στα χέρια του τον έλεγχο και την εξουσία, ούτως ώστε να καθίσταται θεωρητικά και πρακτικά ισχυρός.
 3. Ο Ελληνικός Λαός είναι απογοητευμένος και έχει επανειλημμένως εξαπατηθεί και προδοθεί από τις ανήθικες ηγεσίες του!

Η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή επέλεξε την έγγραφη και σιωπηλή επικοινωνιακή προσέγγιση και τακτική αφού άκουσε πρώτα τις γνώμες των ανθρώπων, και ἐν συνεχείᾳ, παρατήρησε λεπτομερώς την συμπεριφορά τους. Ωστόσο, ἐν τέλει, κατέληξε σε αυτήν την πρακτική, διότι αποφάσισε να ενεργεί επικεντρωμένη στην απόκτηση αντικειμενικής και ουσιαστικής γνώσης!

Διότι:

 1. Έχουν αποτύχει παταγωδώς!
 2. Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. μέσω της ενεργητικής συμμετοχής μας -είναι ανεξάρτητη, αξιοκρατική, άκρως επαγγελματική και βάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες επάνω από το προσωπικό συμφέρον!
 3. Η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή έχει ακλόνητη πίστη και απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δημιουργό!
 • Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. είναι ο Ελληνικός Λαός, είναι το εμείς, η ουσία και η πράξη, ενώ τα πολιτικά κόμματα είναι το απόλυτο εγώ, το συμφέρον και το «φαίνεσθαι».
 • Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. δεν είναι ένα κόμμα με την συνηθισμένη μορφή, διότι: δεν απαρτίζεται από «βολευτές», δεν έχει μέλη, δεν τάζει θέσεις, δεν έχει γραφεία, κτίρια, μπράβους, πελάτες, ούτε υπηρετικό προσωπικό!
 • Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. δεν έχει σχέσεις εξάρτησης με ΚΑΝΕΝΑΝ! Και κανένας δεν γνωρίζει, εκ των προτέρων, πότε, και που θα κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την Ελλάδα!
  Συνεπώς:
  Δεν υπάρχουν προσυμφωνημένες αναθέσεις, εξαρτήσεις, παράνομες δοσοληψίες, συμφέροντα! Όσοι επιλεχθούν για να εργασθούν και να υπηρετήσουν την Ελλάδα, υπόκεινται, ανά πάσα στιγμή, στην κρίση του Ελληνικού Λαού, και βρίσκονται ὑπό τον απόλυτο έλεγχο και την εποπτεία της Ἀενάου και Ἀοράτου Ἀρχς!
 • Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. χρειάζεται μία ελάχιστη εφάπαξ συμμετοχική δωρεά, ούτως ώστε να δομηθεί και να εργασθεί, ενώ τα πολιτικά κόμματα απαιτούν -και παίρνουν– καταχρηστικά δάνεια και συνεχείς συνδρομές απομυζώντας τον λαό ποικιλοτρόπως! Είναι ξεκάθαρο ότι από την μία πλευρά βρίσκεται ο λαός και από την άλλη οι ιδιώτες του συμφέροντος!
 • Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. είναι μία συμμετοχική επιχείρηση, η οποία πρόκειται να εργασθεί με, υπαλληλική ιδιότητα, προς όφελος της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, ενώ, τα πολιτικά κόμματα, αποτελούνται από αποδεδειγμένα έμμισθους συνεργάτες και επαγγελματίες πολιτικούς ιδιώτες του συμφέροντος. Γεννιόμαστε και συμμετέχουμε, άθελά μας, σε έναν ἀέναο και διαρκή ΠΟΛΕΜΟ, καταλάβετε το!
 • Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. δεν επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν επέλεξε ποτέ ο Ελληνικός Λαός να εμπορεύονται ψυχές, ενώ, οι πολιτικοί, το επιτρέπουν κατά κόρον, κατ’ εξακολούθησην και κατά συρροήν!
 • Δίνοντας την πλειοψηφία στη Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. οι βουλευτές όλων των υπολοίπων κομμάτων, οι οποίοι θα εκλεγούν στη νέα Βουλή, αυτομάτως, θα λαμβάνουν τον βασικό μισθό (συν τα απολύτως απαραίτητα έξοδά τους), ενώ, οι εκτελούντες έργο, θα αμείβονται βάση απόδοσης, θέσεως και αντικειμενικής πραγματικότητας. Οι δε «βολευτές» –και εάν ο λαός αποφασίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ– θα αμείβονται –και αυτοί– βάση αντικειμενικής πραγματικότητας, απόδοσης και θέσης. Έτσι, πρόκειται να αποδειχθεί, πολύ σύντομα, ποιοι πολιτικοί ενδιαφέρονται πραγματικά για τα συμφέροντα της Ελλάδος και ποιοι όχι…

 

Έλληνες, η Νέμεσις είμαστε εμείς!  Συνταχθείτε «σιωπηλά»

 

Το ερώτημα είναι άκρως προσβλητικό!

Στο δημοψήφισμα του 2015 ο Λαός ψήφισε και με ποσοστό: 61,31%, επέλεξε: ΟΧΙ !!!

Το αποτέλεσμα αυτού του δημοψηφίσματος ήταν η άμεση πολιτική κυβίστηση και η προδοσία!

Τα δε επακόλουθά του ήταν οι Κεφαλαιακοί Έλεγχοι (capital controls), το μεταναστευτικό, η αναγνώριση των Σκοπίων και η χωρίς όρους υποτέλεια!

Συνεπώς:

Ο Ελληνικός Λαός είναι πάντα έτοιμος και ικανός να δράσει και δεν δύναται να τον υποτιμήσει ουδείς!

Έλληνες, η Νέμεσις είναι εδώ και είμαστε εμείς!  Συνταχθείτε «σιωπηλά»

Μπορείτε, στέλνοντας το βιογραφικό σας σημείωμα και το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

  Είναι πλέον «ηλίου φαεινότερον» ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα «άριστα» και μακροχρόνια οργανωμένο σχέδιο διασποράς και «καλλιέργειας» φόβου, ελέγχου, εκμετάλλευσης, εξαπάτησης, παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας του πληθυσμού!

♠  Η ανθρώπινη βούληση, παρέμβαση και συμμετοχή στην παρασκευή, διάδοση και εξάπλωση του ιού, από το εργαστήριο στο φυσικό περιβάλλον και στον πληθυσμό είναι αδιαμφισβήτητη!

♠  Ο ιός έχει φανατικούς αντιπροσώπους, διακινητές, «συνεργάτες», υποστηρικτές διότι προσφέρει τεράστιες οικονομικές απολαβές –όχι μόνον– και ευκαιρίες για ἡμετέρους και μυημένους!

♠  Οι αδαείς και οι αφελείς, οι οποίοι δεν πίστεψαν στην ύπαρξη του ιού ή παραπλανήθηκαν, το «πλήρωσαν» με την ζωή τουςαναλόγως βέβαια από την ηλικία, την φυσική τους κατάσταση, τα χρόνια νοσήματα που αντιμετώπιζαν και τις παθολογικές ιδιαιτερότητες του εκάστοτε οργανισμού!

♠  Η άρση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί των εμβολίων κατά του ιού SARS-CoV-2 και της νόσου Covid-19 δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ!

 

Εάν υπήρχε πραγματική πανδημία τότε: όλοι θα ήταν ενωμένοι και η πατέντα των εμβολίων θα είχε απελευθερωθεί!

♠  Οι «γνώστες» και εκτελούντες τον σχεδιασμό αγόρασαν και πούλησαν τις μετοχές των φαρμακευτικών –και όχι μόνον εταιρειών– στις οποίες είχαν «επενδύσει», στην κατάλληλη και άκρως ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη (πολιτικά και οικονομικά) χρονική στιγμή, με αποτέλεσμα να θησαυρίσουν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου!

♠  Οι πολιτικοί ψήφιζαν ή πέρναγαν με επείγουσες νομοθετικές ρυθμίσεις ότι συνέφερε τους εκτελούντες τον σχεδιασμό του εγχειρήματος και το κοινωνικό σύνολο

 • εγκλωβισμένο στην άγνοια, στην τρομοκρατία (ακόμη και σε παιδικά βιβλία) και στον φόβο,
 • στις κατευθύνσεις που του επέβαλαν τα κυβερνητικά ψέματα, τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής διαβολής, εξαπάτησης, «εξημέρωσης» και κατεύθυνσης,
 • η ξεπουλημένη «ιατρική» κοινότητα· υπό τον μανδύα πάντα της «επιστήμης»,
 • οι με το ακαταδίωκτο πάσης φύσεως «Σωτήρες»· υπό την ανοχή και την συνέργεια της ελεγχόμενης και άμεσα συνεργαζόμενης δικαστικής εξουσίας
 • και τα έμμισθα τάγματα «ασφαλείας» τους-

παρακολουθούσε και συνεχίζει στωικά να τους παρακολουθεί να εκτελούν το ανήθικο, δειλό, ναζιστικό, ναρκισσιστικό, ποταπό και φαιδρό τους σχέδιο!

♠  Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι: οι υπό χειροκροτήματα επευφημούμενοι υγειονομικοί «ήρωες» έγιναν, ἐν μία νυκτί,  απολυόμενοι «αρνητές» –σύμφωνα πάντα με την αισχρή πολιτική πρακτική της αποποίησης, του διχασμού και της  μετατόπισης όλων των ευθυνών!

♠  Αμέσως μετά τις αναστολές εργασίας των υγειονομικών υπαλλήλων διπλασιάστηκαν οι νοσηλείες και τριπλασιάστηκαν σχεδόν οι θάνατοι!

♠  Έχουν καταφέρει οι «Μαθητευόμενοι Μάγοι» να «εξαφανίσουν» και οι «Μέγιστοι Σωτήρες» να «εξαλείψουν» όλες τις υπόλοιπες ασθένειες στην Ελλάδα! Την ίδια στιγμή που το 95% αυτών που κατέληξαν είχαν όλοι υποκείμενα νοσήματα!

♠  Διέκοψαν τα τακτικά χειρουργεία και οι αναστολές, σε συνδυασμό με την υποστελέχωση του υγειονομικού προσωπικού, έχουν οδηγήσει σε αναβολές και αναστολές χειρουργείων που φτάνουν τα δύο έτη! Καταναγκαστική και ξεκάθαρη πρακτική έτσι ώστε να οδηγηθούν οι ασθενείς σε ιδιωτικές –φίλα προσκείμενες των κυβερνώντων– κλινικές.

♠  Τα τακτικά χειρουργεία των νοσοκομείων δεν γίνονται με διαφάνεια και λειτουργικότητα, διότι ο πολίτης δεν έχει πρόσβαση στο «πως κινούνται οι λίστες» (υπάρχουν λίστες 2-3 ετών και δεν υπάρχει μηχανισμός να τις επικαιροποιήσει).

♠  Οι έχοντες και οι ἡμέτεροι βρίσκουν κατευθείαν κλίνη στην εντατική και βγαίνουν εντός ολίγων ημερών υγιείς! Οι υπόλοιποι… απλά πεθαίνουν!

♠  Οι ασθενείς καταλήγουν, είτε μέσα στα σπίτια τους αβοήθητοι, είτε μέσα στα νοσοκομεία, μακριά από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι νεκροί θάβονται με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ απαγορεύεται η νεκροτομή!

♠  Τα μέτρα εγκλεισμού (lockdowns) δεν προστάτευσαν τον πληθυσμό –διότι κατ’ αυτήν την πρακτική δεν αφήνουμε τον ιό να κάνει τον φυσικό του κύκλο– και έτσι, νομοτελειακά, απεδείχθη ότι αυτή η πρακτική οδηγεί στην προστασία και στην μετάλλαξη του ιού, καθώς και στην δημιουργία θυλάκων ανάπτυξης νέων μεταλλάξεών του!

♠  Όλο και πιο συχνά βλέπουμε εμβολιασμένους ανθρώπουςκυρίως νεωτέρων ηλικιώννα πεθαίνουν εντελώς ξαφνικά! Ομοίως και πολλούς νεαρούς αθλητές!

♠  Το αφήγημα, περί μαζικού εμβολιασμού, με ένα ταχύτατα κατασκευασμένο εμβόλιο, από «αμαρτωλές» και καταδικασμένες νομικά εταιρείες φαρμάκων, έχει καταρρεύσει εξ αρχής! Πόσο δε, μετά την ξεκάθαρη απόκρυψη των εγγράφων, τα οποία σχετίζονται με τα εμβόλια, και την μετά από 55 έτη… δημοσιοποίησή τους!

♠  Οι σχέσεις των εμπλεκομένων στο εγχείρημα είναι πλέον απροκάλυπτες και εμφανώς διαπλεκόμενες (βλέπε: μετοχικές συνθέσεις εταιρειών από ἡμέτερους, εταιρικοί εκπρόσωποι σε πολιτικές θέσεις, κ.λπ.). Μία διαρκής, συνεχής και μακροχρόνια δοσοληψία κεφαλαίου, εταιρειών και πολιτικών συμμοριών!

♠  Ολίγον από το γνωστό αφήγημα και την επικρατούσα επιστημονικά, ιατρικά και πολιτικά πρακτική του: «ήξεις αφήξεις»…

 • Βάλτε μάσκα, βγάλτε μάσκα…
 • Προφυλάσσει η μάσκα, δεν προφυλάσσει η μάσκα…
 • Με δύο μέτρα απόσταση είστε προφυλαγμένοι…
 • Με δύο μέτρα απόσταση δεν είστε προφυλαγμένοι…
 • Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη…
 • Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες…

♠  Το άλλο αφήγημα, περί πιστοποιητικού, κατέπεσε και αυτό μετά τα πρόσφατα Πανευρωπαϊκά μέτρα εγκλεισμού (Χριστούγεννα 2021). Τα τελευταία κρούσματα (20, 25, 35 χιλιάδες) στην Ελλάδα και τους 90 – 100 (σε καθημερινή βάση) περίπου νεκρούς, σε μία κοινωνία με το 70%+… του πληθυσμού να έχει εμβολιασθεί, και με τους εμβολιασμένους να κινούνται εντέχνως «ελεύθερα» και να μεταδίδουν τον ιό ασύδοτα!

Συνεπώς:

Στου «κασίδη» το κεφάλι «μαθαίνουν» και «παίζουν μπάλα» όλοι οι άλλοι!*


* Όπου κασίδης, βλέπε: Λαός.  Όπου οι άλλοι, βλέπε: Όσους «ζουν», πλουτίζουν, συμμετέχουν και τρέφονται από αυτό το έγκλημα!


 
 

♠  Κατά την πρώτη περίοδο της «πανδημίας» έδρασαν και συμπεριφέρθηκαν χειριστικά:

 • Με επίκληση στο συναίσθημα.
 • Ενοχές.
 • Επίθεση.
 • Απομάκρυνση και ἐν τέλει, την περιθωριοποίηση του ατόμου από το κοινωνικό σύνολο· από το ουσιαστικά υποστηρικτικό του περιβάλλον.
♠  Το διαίρει και βασίλευε πήρε σάρκα και οστά! Οι εμβολιασμένοι έγιναν οι «καλοί»· οι «ευνομούμενοι» πολίτες, και οι ανεμβολίαστοι μετονομάστηκαν σε αρνητές, χωρίς να είναι!
 
♠  Η αρχική «άσκηση» ή πείραμα των δύο τελευταίων ετών, εφαρμόζεται πλέον και επισήμως!
Μας «εκπαίδευσαν» με πλάγιους τρόπους (π.χ. κινηματογράφος, Μ.Μ.Ε.) και μας προετοίμασαν τα προηγούμενα χρόνια να συνηθίσουμε τους όρους: κλιματική αλλαγή, νέα εποχή, νέα τάξη πραγμάτων, παγκοσμιοποίηση, πράσινη ανάπτυξη και τώρα, περάσαμε στην κοινωνική αποστασιοποίηση, στη νέα κανονικότητα, στη νέα πραγματικότητα και «οδεύουμε»… προς τον απόλυτο κοινωνικό αποκλεισμό!
Οδηγηθήκαμε σε υποχρεωτική ανεργία και σε πρακτικές ολοκληρωτικού καθεστώτος!  Όποιος δεν δηλώσει υποταγή, απορρίπτεται και τελειώνει!
Αρχικά, όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν με το πρόσχημα να κτίστει κάποιο… τείχος ανοσίας, και τώρα γιατί;  Πάλι για το «καλό» μας;
Οι ανένταχτοι/ανεμβολίαστοι διώχθηκαν εξ αρχής (βλέπε: σταδιακός κοινωνικός αποκλεισμός, μηνιαίο πρόστιμο €100, ενώ έπονται και άλλα μέτρα) και τώρα, όλοι οι σκλάβοι μέσα!  Και φυσικά, και οι «καλοί» – «ευνομούμενοι» πολίτες, οι εμβολιασμένοι/ενταγμένοι!
 
 
Υπάρχουν όρια και τα έχουν ξεπεράσει, χωρίς λογοδοσία, προ πολλού!
Ωστόσο, το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια και αποδεικνύεται πλέον καθημερινά!
 
 

Έλληνες,

όλοι γνωρίζουμε την λαϊκή ρήση: «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι… αργεί να ξημερώσει!»

Η αντικειμενική πραγματικότητα, την δεδομένη χρονική στιγμή, μας αποδεικνύει ότι οι «εκκολαπτόμενοι» πολιτικοί «εθνοσωτήρες» μόνον λαλούν, διότι δεν μπορούν να πράξουν! Και ό,τι δε, πράττουν, είναι ἄνευ ουσίας!

Ταυτοχρόνως, οι εκκλησιαστικοί «ποιμένες άλλαξαν τα τροπάρια» και οι αυτοαποκαλούμενοι και αυτοδιαφημιζόμενοι: ως άριστοι, «δημοκρατικά» εκλεγμένοι δειλοί κυβερνητικοί «Παντογνώστες Φωστήρες και Σωτήρες» εκτελούν εντολές και ενεργούν πλέον χωρίς λογοδοσία!

Η δημιουργία της Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. αποτελεί την αιτία και γίνεται η αφορμή για να δοθεί, επιτέλους, μία ξεκάθαρη απάντηση στο πολυσυζητημένο και τόσο συνηθισμένο ερώτημα: «Υπάρχουν ακόμη Έλληνες ή μόνον μακραίωνα εκπαιδευμένοι, υποτελείς και φοβικοί ραγιάδες;»

 
Έλληνες, έφθασε η στιγμή να το αποδείξετε!  Τα λόγια τελείωσαν και το εγώ απαιτείται να γίνει εμείς!
 
 
Το εγχείρημα είναι αντικειμενικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί και η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή το γνωρίζει!  Σας δίνει όμως την ευκαιρία και σας προσφέρει την δυνατότητα να απελευθερωθείτε από τα αιώνια διαμορφωμένα και μεθοδευμένα δεσμά του ραγιαδισμού και της υποτέλειας, διότι:
 
 

«Οι Έλληνες είναι πλασμένοι για τα δύσκολα, για να πραγματοποιούν το αδύνατο και για να κατορθώνουν το ακατόρθωτο!»

 
 
Το αθώο αίμα του «Χριστού» της Νεωτέρας Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια, οι νεκροί του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου: των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, του Αγρινίου, του Άδελε Ρεθύμνου, των Αθηνών, του Αλικιανού Χανίων, του Αλμυρού Μαγνησίας, του Αμπελοφύτου Κιλκίς, της Άμφισσας, της Ανδρίτσας, του Αμουρίου Ελασσόνας, των Ανωγείων Κρήτης, της Αράχοβας Λακωνίας, του Αργοστολίου, του Άργους Ορεστικού, του Ασμακίου Λαρίσσης, της Αταλάντης, του Βατόλακκου, της Βέροιας, του Βιάννου, των Βλαχερνών Αρκαδίας, του Βογάτσικου Καστοριάς, του Βόλου, της Βόρειας Πίνδου, της Βουνιχώρας Παρνασσίδος, των Γιαννιτσών, του Γοργοποτάμου, της Γουμένισσας Κιλκίς, του Γουρνόλακου στον Ψηλορείτη, των Γρεβενών, του Γυθείου, του Δαδίου Λαμίας, της Δαμίτσας Ηλείας, της Δανδρακιάς, του Δασόλοφου, της Δαύλιας, των Διαβατών, του Διαβολιτσίου, του Διδυμοτείχου, του Διστόμου, του Δομένικου, του Δοξαρά Λάρισας, του Δοξάτου, του Δουργουτίου, της Δράκειας Πηλίου, της Δράμας, του Έβρου, του Ελατοχωρίου Πιερίας, του Ελευθεροχωρίου Γιαννιτσών, των Ερυθρών, της Εύβοιας, της Ζούπαινας Λακωνίας,  του Ηρακλείου, της Θεσσαλονίκης, του Θρουνίου, της Ιεράπετρας, των Ίμερων Κοζάνης, της Ιτιάς, της Καισαριανής, του Κακόπετρου Χανίων, του Κακοσάλεσι, των Καλαβρύτων, της Καλαμάτας, της Καλλιθέας, της Καλογρέζας, του Καλοκάστρου Σερρών, της Κανδάνου, της Καράνου, της Καρδίτσας, του Καρπενησίου, των Καρυών Λακωνίας, της Καστανιάς Σάμου, των Καστελίων Παρνασσίδος, της Κατερίνης, των Κεδρυλλίων, της Κεραμιδιάς Ηλείας, του Κεράσοβου Πωγωνίου, του Κεφαλόβρυσου Πωγωνίου, της Κλαδοράχης Φλωρίνης, της Κλεισούρας Καστοριάς,  του Κλειστού Κιλκίς, της Κοκκινιάς, του Κομμένου Άρτας, του Κόνιαρη Θεσσαλίας, του Κοντομαρί, του Κορακόλιθου,  της Κορίνθου, της Κορμίστας Σερρών, του Κουφού, του Κρατερού Ανωγείων, των Κυδωνιών Κιλκίς, της Κυνουρίας, της Κωνσταντιάς Πέλλας, της Λακωνίας, της Λαμίας, της Λάρισας, του Ληξουρίου, της Λιβαδειάς, των Λιγγιάδων Ηπείρου, του Λιτοχώρου Κατερίνης, των Λογγιών, του Λουτρακίου, του Λουτρόπυργου, των Λουτρών, του Μαλάθυρου Κισσάμου Χανίων, της Μεγαλοπώλεως Αρκαδίας, των Μεσκλών, του Μεσόβουνου Εορδαίας, της Μήλου, των Μηλιών Πηλίου, του Μικρού Χωριού Ευρυτανίας, των Μολάων, του Μονοδενδρίου Σπάρτης, της Μουσιωτίτσας, της Μυλογούστας Ελασσόνας, της Νέας Μάκρης Κιλκίς, του Νέου Μοναστηρίου Δομοκού, της Νιγρίτας Σερρών, του Νταμακλί Θεσσαλίας, του Ξηροχωρίου, της Ορμάν Μαγούλας Λαρίσης, των Παλαιών Ρουμάτων Χανίων, του Παγκαλοχωρίου, της Παλιοχώρας, της Παραμυθιάς, των Πατρών Αχαΐας, των Περιβολιών, των Πέντε Πηγαδίων Πρεβέζης, του Πιαλίου Τεγέας, του πλοίου «Δανάη», του Πολύλακκου Γρεβενών, του Πρασέ, του Πύργου Ηλείας,  των Πύργων Εορδαίας, του Ρεθύμνου, του Ριζόμυλου Θεσσαλίας, της Σαντορίνης, των Σερβίων Κοζάνης, των Σκαφιδακίων, του Σκινέ, της Σκύδρας, του Σουφλίου, της Στενής, του Στρυμωνικού Σερρών, του Συκουρίου,  της Σύμης Λασιθίου, των Τρικάλων, του Τριλόφου Πιερίας, της Τριπόλεως, της Τσαρίτσανης, της Υπάτης, των Φαρσάλων, της Φλώρινας, του Φουρνέ, του Φραγκοτσίου Κοζάνης, της Χαλκίδας, του Χελίου, του Χιλιομοδίου, του Χορτιάτη, της Χώρας Γορτυνίας, των Ψηλών Αλωνιών Πατρών, των συνειδητών εγκληματικών λαθών της κυβερνητικής διαχείρισης μιας «πανδημίας» και ενός ιού –με μόλις 0,2% επί των κρουσμάτων θνητότητα– και τόσων άλλων παραπλεύρων απωλειών… ζητούν δικαίωση!
 

Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. αμέσως μετά την εκλογή της εγγυάται:

Την επιβολή μονίμου τέλους, κατά την είσοδό τους στην χώρα, όλων των επισκεπτών από την Αλβανία, την Αγγλία, την Αίγυπτο, την Βουλγαρία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, τα Σκόπια και την Τουρκία της τάξεως των δέκα ευρώ (€10) για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς που έκλεψαν και συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται, για τα εγκλήματα που έκαναν και για τις καταστροφές που προξένησαν στο παρελθόν κατά της Ελλάδος!

 
 
 

Έλληνες, έφθασε η ώρα της αλήθειας και κυρίως, η ώρα της ευθύνης!

   Προηγούμενη σελίδα: Γιατί…;   |