You are currently viewing Ἀρχές, θέσεις και Προτεραιότητες!

Ἀρχές, θέσεις και Προτεραιότητες!

Βασικές Ἀρχές, θέσεις και Προτεραιότητες Υγιούς Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Πολιτικής!

Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. με την βούληση, την υποστήριξη και την ψήφο του Ελληνικού Λαού προτίθεται και υπόσχεται να τον ενημερώσει, αναλυτικά και λεπτομερώς –μετά από την απογραφή – καταγραφή των άμεσων προβλημάτων και την οργάνωση βάση προτεραιοτήτων– σχετικά με την αντικειμενική πραγματικότητα, το μεταναστευτικό πρόβλημα, την οικονομική κατάσταση και τις αντικειμενικές δυνατότητες επίλυσης και προόδου της χώρας, την οποία παραλαμβάνει και εγγυάται:

  Να ορίσει ως Εθνική ημέρα μνήμης και πένθους την 27η Σεπτεμβρίου· ημέρα της δολοφονίας του «Χριστού» της νεωτέρας Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια!

  Ελληνική Παιδεία!

 • Αναβάθμιση στην διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας!
 • Βασικές αρχές οικονομίας, κοινή μαθητική αμφίεση –τουλάχιστον μέχρι και το δημοτικό!
 • Διατροφική, σεξουαλική και φυσική διαπαιδαγώγηση.
 • Επαγγελματικό προσανατολισμό!
 • Καθημερινή και κυκλική συμμετοχική υπηρεσία των μαθητών στις βασικές καθαριότητες του σχολικού χώρου ως βασική αρχή υπευθυνότητας!
 • Τέλος τα κινητά στο σχολείο!
 • Υποχρεωτική εκμάθηση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης και ηλεκτρονικής γραφής!
 • Υποχρεωτικές εξωτερικές δράσεις ένταξης και κοινωνικοποίησης (π.χ. επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους,  νοσοκομεία, κ.λπ.).

  Αντικειμενική Ενημέρωση, Αξιοκρατία, Διαφάνεια, Σεβασμό!

  Τον επανέλεγχο και την αναθεώρηση –όπου είναι αναγκαίο– του Συντάγματος!

  Την εξαφάνιση των διακοσμητικών, ἐντεταλμένων, περιττών και τοποθετημένων «προεδρικών» ανδρείκελων και πιονιών!

  Την ξεκάθαρη Διάκριση των Εξουσιών!

  Την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, την ταχύτερη έκδοση των δικαστικών αποφάσεων και την απόδοση των ευθυνών/ποινών!

  Την σταδιακή διακοπή των διαρκών και επαχθών δανεισμών!

  Την «απαγκίστρωση» και την απεξάρτηση από την πάσης μορφής, πηγής και φύσεως επικυριαρχία!

  Την αύξηση της πρωτογενούς παραγωγής με συνολική εργασία, ευθύνη και κόπο!

  Τον ετήσιο έλεγχο απόδοσης έργου ανά τομέα εργασιών (αρχή του έτους εξαγγελία προγράμματος εργασιών, τέλος του έτους απογραφή έργου και κρίση).

  Την πολυεπίπεδη πρωτοβάθμια πρόληψη.

  Υγεία για όλους!

  Την κυκλική εθελοντική βοήθεια στο σπίτι για ευπαθείς ομάδες και την κοινωνική εργασία ως «αντίβαρο» ποινών.

  Ότι το Κράτος και ο Νόμος δεν έχουν πλέον το προσωπεῖον και το συμφέρον της εκάστοτε κομματικής κυβέρνησης. Αμφότερα δρουν και εργάζονται αντικειμενικά και πάνταπέρ του Δικαίου και του Ελληνικού Λαού!

  Την απαλλαγή της χώρας από τους ιδιώτες του συμφέροντος και τους «επαγγελματίες» τυχοδιώκτες της πολιτικής!

  Τον αμφίπλευρο σεβασμό και την αντικειμενική λειτουργία – υπηρεσία των κρατικών οργάνων Δημοσίας Τάξεως σε σχέση με τον πολίτη!

  Ένα νέο Κώδικα Οδικής Συμπεριφοράς και Κυκλοφορίας, ξεκάθαρο και ουσιαστικό! Με αντικειμενικές, αυστηρότατες, προειδοποιητικές, ωστόσο, μη εκδικητικές ή φοροεισπρακτικές ποινές με αναπροσαρμοσμένα ηλικιακά κριτήρια και όρια!

  Λιγότερη «εύκολη» ζωή, μεγαλομανία, ξενόφερτα έθιμα και υποκουλτούρα!

  Την υγιή προσπάθεια αποκέντρωσης, με αντικειμενικά και πραγματικά ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς επενδύσεων, για την εγκατάσταση εταιρειών στην Ελληνική Επικράτεια.

  Τουριστική ανάπτυξη με βάση και γνώμονα τα έθιμα, τα ήθη, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, τις Τέχνες και την φωτεινή πλευρά της Ευλογημένης Ελληνικής Γης και Θάλασσας!

  Την ίδρυση Ακαδημίας Τεχνών!

  Την βελτιστοποίηση των αποχετευτικών συστημάτων των πόλεων!

  Την δημιουργία και κατασκευή θέσεων στάθμευσης σε όλες τις πόλεις!

  Την κατασκευή αποχωρητηρίων (WC) ελεύθερης πρόσβασης, σε όλη την επικράτεια, με συμβολικό προαιρετικό αντίτιμο 10 λεπτών του ευρώ για τα λειτουργικά τους έξοδα.

  Την δημιουργία Πολιτικής για την Ατομική και Κοινωνική Υγιεινή!

Παραδείγματος χάριν:

 • Ρυπαίνεις το περιβάλλον; Πρόστιμο!
 • Πετάς τσιγάρο έξω από το αυτοκίνητο; Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος!
 • Βάφεις πινακίδες με σπρέι; Την πρώτη φορά: Αποκατάσταση ή καθαρισμός και κοινωνική εργασία! Υπότροπος; Αποκατάσταση ή καθαρισμός, πρόστιμο και φυλάκιση!

  Τη Νομιμότητα· επιβάλλοντας αποτρεπτικές, αυστηρότερες και ουσιαστικές ποινές για πάσης φύσεως εγκλήματα και παρανομίες κατά της Ελλάδος, καθώς και για την Προστασία όλων των Πολιτών που κατοικούν ή φιλοξενούνται σε αυτήν!

  Την αναδάσωση, την προστασία των δασών και την κατασκευή ζωνών πυρασφαλείας από τον Ελληνικό Στρατό· σε άμεση συνεργασία με τους εκάστοτε ανά τόπο αρμόδιους φορείς!

  Την βελτιστοποίησηὑπέρ των πολιτών– όλων των ψηφιακών δυνατοτήτων και των νέων τεχνολογιών!

  Την αναβάθμιση, την αντικειμενική και ουσιαστική επικοινωνιακή παρουσία του Εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα (Ε.Ρ.Τ.) και τον αντικειμενικό έλεγχο της ελεύθερης αγοράς επικοινωνίας των μαζών.

  Μία ξεκάθαρη θέση και πρακτική σχετικά με τις κατοχικές αποζημιώσεις –ύστερα από λεπτομερή και ουσιαστικό έλεγχο!

  Ότι για τα 12 ναυτικά μίλια αυτός που ἐν τέλει αποφασίζει, είναι ο Ελληνικός Λαός!

  Ξεκάθαρη μεταναστευτική πολιτική (ύστερα από αναλυτική καταγραφή και μελέτη της τρέχουσας κατάστασης) και άμεση επαναπροώθηση των παρανόμων μεταναστών!

  Σεβασμό στην Εκκλησία του Χριστού! Ωστόσο, διακριτές και ξεκάθαρες αποστάσεις, αρμοδιότητες και σχέσεις του Ιερατείου με το Κράτος!

Βασικές εκλογικές μεταρρυθμίσεις από τη Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε.

Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. αμέσως μετά την επιλογή του Ελληνικού Λαού και την εκλογή της εγγυάται ότι:

✓  Η απλή αναλογική αποτελεί πλέον αναγκαία και βασική προϋπόθεση για την εκλογή οποιουδήποτε στην διακυβέρνηση της Ελλάδος!

✓  Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου-μοναδικού-προσωπικού ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου και μέσα από την εφαρμογή της εφορίας, η οποία αναβαθμίζεται σχετικά.

✓  Η ψηφοφορία παύει να είναι μυστική, διότι έτσι αναδεικνύεται η ατομική ευθύνη και κανένας πολίτης δεν χρειάζεται να κρύβει τις επιλογές του σε μία υγιή κοινωνικά Ελλάδα! Η ψηφοφορία και τα αποτελέσματά της είναι ορατά σε όλους!

✓  Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες (α) άνω των 21 ετών. Το δικαίωμα ψήφου αφαιρείται (β) στα 77 έτη! Η επιλογή (α) έγκειται στο να είναι πιο έμπειροι και «ώριμοι» οι νεαροί ψηφοφόροι και η επιλογή (β) στην μη συμμετοχή των υπερηλίκων στην παραγωγική διαδικασία. Αυτό βέβαια δεν τους καθιστά ασήμαντους διότι το Κράτος Πρόνοιας τους τιμά εμπράκτως!

✓  Η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία είναι υποχρεωτική, διότι όλοι είμαστε συμμέτοχοι και υπεύθυνοι για το καλό της Πατρίδας! Όποιος δεν ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα – καθήκοντα και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος (π.χ. υγείας) υπόκειται σε αφαίρεση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 7 έτη και του επιβάλλεται πρόστιμο για κάθε μία από τις επόμενες εντός της επταετίας εκλογικές διαδικασίες της τάξεως των 5 ημερομισθίων (συμπεριλαμβάνονται: ασφάλιση, καθαρή αμοιβή, φόρος).

✓  Η εκλογική διαδικασία δύναται να διαρκέσει έως 28 ημερολογιακές ημέρες ούτως ώστε να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν όλοι οι πολίτες.

✓  Όλοι οι ψηφοφόροι ψηφίζουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή σε ζωντανή σύνδεση, η οποία καταγράφεται από το σύστημα, διασφαλίζοντας την εγκυρότητα των εκλογών σε κάθε ζήτηση ή περίσταση!