You are currently viewing Το harac των εκατό ευρώ (€100).

Το harac των εκατό ευρώ (€100).

Να θυμάστε πάντα ότι: «Όταν δεν υπάρχει λογοδοσία δεν υπάρχουν και σταθερές!»

Η κατάσταση είναι τραγική και η χώρα μεθοδευμένα και στοχευμένα οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, στον εξισλαμισμό και στην απολύτως ολοκληρωτική υποτέλεια!  Δεν δύναται να υπάρξει καμία απολύτως εμπιστοσύνη σε ολόκληρο το τρέχων πολιτικό σύστημα ούτε και στην εργαλειοποιημένη επιστημονική και ιατρική κοινότητα!

Κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας υπήρχε το χαράτσι (harac), το οποίο, όποιος το πλήρωνε, ελάμβανε ένα χαρτί –δίκην φορολογικής ενημερότητος– το οποίο έγραφε ότι: «Ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί έν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του!»

Σήμερα, το χωρίς λογοδοσία νεοταξικό πολιτικό συνονθύλευμα διατάζει το νεοραγιά να εμβολιασθεί υποχρεωτικά ή να πληρώνει σε μηνιαία βάση μεσοσταθμικό χαράτσι της τάξεως του 20% +… από τον μισθό ή την σύνταξή του, και μεθοδεύει σταδιακά την απόλυτη στέρηση των ελευθεριών του!

Αυτό σημαίνει ότι για έναν μισθωτό με μισθό €700 το ποσόν που θα κληθεί να πληρώσει είναι το 14,2857% του μισθού του, ενώ για έναν συνταξιούχο με €300 σύνταξη τα €100 είναι το 33,33% της σύνταξής του! Επιπροσθέτως, ο ιός ἀπεδείχθη ότι είναι και ιδιαίτερα «επιλεκτικός» και «αρέσκεται» να σκοτώνει τους άνω των 75 ετών σε ποσοστό 95%!

Συνεπώς:

 1. Το έργο που ανεβάζει ο νεοταξικός θίασος σκιών έχει τίτλο: «Με έναν σμπάρο πολλά και συγκεκριμένα τρυγόνια!»*
 2. Κανένα από τα κόμματα του κοινοβουλίου δεν εναντιώθηκε, εμπράκτως και επί της ουσίας, στην αντισυνταγματική επιβολή του χαρατσιού. Ο λόγος; Απλούστατος. Όλοι τους είναι συμμέτοχοι στο διαρκές έγκλημα!

* Όπου σμπάρος ο ιός, και όπου τρυγόνια οι υπερήλικες με πολλά δικαιώματα και παθήσεις μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι συντάξεις και φυσικά οι παράπλευρες ακαταδίωκτες εμβολιαστικές και υγειονομικές απώλειες!

Αναγκαίες αλλά θεωρητικές πρακτικές σχετικά με το πρόστιμο των €100.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει λογοδοσία και η «Δικαστική Εξουσία» ελέγχεται πλήρως και κωφεύει, παύουν να υπάρχουν και σταθερές!

Το ολοκληρωτικό καθεστώς που υφιστάμεθα σήμερα, υπό τον μανδύα των «δημοκρατικών» εκλογών του 2019, δεν μας επιτρέπει, αλλά και μας στερεί την δυνατότητα, να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που γράφουμε, λέμε ή προτείνουμε!

Στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετά σχετικά videos, αλλά όλα είναι ή ανούσια, ή ανυπόγραφα, ή αφελή, ή γενικολογούν, ή δεν γίνονται συγκεκριμένα!

Ωστόσο, σε θεωρητικό επίπεδο μπορούμε να πράξουμε ως εξής:

α. Η εφαρμογή της ΑΑΔΕ στην πρακτική που προτείνεται μπορεί να «τρέξει» μόνον από Microsoft Internet Explorer και Mozilla Firefox.

 1. Εισερχόμαστε διαδικτυακά στην ΑΑΔΕ (click εδώ).
 2. Επιλέγουμε: ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 3. Βάζουμε τους κωδικούς που έχουμε εμείς ή ο λογιστής μας και επιλέγουμε: ΣΥΝΔΕΣΗ
 4. Βρισκόμαστε στον λογαριασμό μας και επιλέγουμε: ΕΙΣΟΔΟΣ
 5. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εφαρμογή μπορεί να τρέξει μόνον από Microsoft Internet Explorer και Mozilla Firefox.
 6. Στο πεδίο GR: … πληκτρολογούμε το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, τον οποίο θέλουμε να ορίσουμε ως ακατάσχετο.
 7. Επιλέγουμε ακριβώς από κάτω εάν ο λογαριασμός που δηλώσαμε αποτελεί λογαριασμό περιοδικής πίστωσης ή μοναδικό ακατάσχετο λογαριασμό (το πλέον σύνηθες για συνταξιούχους) και ακολούθως, επιλέγουμε: Αποθήκευση
 8. Στην αναδυόμενη εικόνα εμφανίζεται η επιβεβαίωση του αιτήματός μας.
 9. Ακολουθεί η έγκριση και η επιβεβαίωση από την τράπεζα και εντός ολίγων ημερών ο λογαριασμός μας είναι πλέον ακατάσχετος.

⇒  Η ανωτέρω πρακτική στηρίζεται στην απόφαση: 10174/2020 ΔΠΡ ΑΘ (808213) του 28ου Μονομελούς τμήματος ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ Αθηνών –την οποία έχουν «φροντίσει» να εξαφανίσουν από τον διαδικτυακό ιστό!

β. Να προβούμε σε: ανάληψη του μισθού ή της συντάξεως εντός του πρώτου 24ωρου από την καταβολή της διότι μετά την πάροδο του 24ωρου «θεωρούνται» από την τράπεζα και το κομματικό κράτος ως επενδυτικά κεφάλαια.

Συνεπώς:

 1. Το κρυφό σημείο και τα ψιλά γράμματα κατά την άγνωστη, δόλια και επικοινωνιακά αποσιωπημένη στο ευρύ κοινό νομοθεσία ορίζουν ότι: κατά τις πρώτες 24 ώρες τα χρήματα θεωρούνται ως μισθός ή σύνταξη και μετά το πέρας των 24 ωρών θεωρούνται ως επένδυση.
 2. Σύμφωνα με το Άρθρο 31, παράγραφος 2, εξαιρούνται της κατασχέσεως εις χείρας τρίτων (εν προκειμένω των τραπεζών) μισθοί και συντάξεις –ιδίως όταν έχει δηλωθεί ο λογαριασμός ως ακατάσχετος! Εάν ωστόσο προχωρήσει μία τέτοια κατάσχεση… ο οφειλέτης πολίτης, με μία αίτησή του, μπορεί να αποδεσμεύσει αυτό το ποσόν –έως €1250– από την φορολογούσα Αρχή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Σε κάθε άλλη περίπτωση ο πολίτης δεν έχει καμία απολύτως ασφάλεια, βρίσκεται εκτεθειμένος και ὑπό το μένος των θιασωτών του συγκεκριμένου απάνθρωπου και φασιστικού μέτρου!

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι: «Όταν δεν υπάρχει λογοδοσία δεν υπάρχουν και σταθερές!»

γ. Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. σας πληροφορεί ότι –μετά την επικοινωνία της Ἀενάου και Ἀοράτου Ἀρχς με νομικούς, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό– για τους μεν Έλληνες νομικούς διεπιστώθει ότι:

 • Δηλώνουν ότι βρίσκονται υπό –και επικρατεί– καθεστώς τρομοκρατίας και εκφοβισμού!
 • Εκβιάζονται και ελέγχονται σε απόλυτο βαθμό οι περισσότεροι δικαστικοί «λειτουργοί»!
 • Διαμορφώνονται και ελέγχονται σύμφωνα με τις διαθέσεις και τα συμφέροντα της χωρίς λογοδοσία τρομοκρατικής «κυβερνήσεως» τα νομοθετικά άρθρα και πλαίσια, καθώς και οι δικαστικές αποφάσεις.
 • Δεν είναι τυχαίο και αποτελεί απόδειξη ότι: από τότε που ανακοινώθηκε η επιβολή του εν λόγω προστίμου κανένας από όλους αυτούς, οι οποίοι διαδίδουν κραυγάζοντας ότι «κόπτονται» για να μας σώσουν, δεν έπραξε –επί της ουσίας και επί του πρακτέου– το παραμικρό!

Για τους δεαλλοεθνείς νομικούςδιεπιστώθει ότι:

Αναλαμβάνουν την εν λόγω, αλλά και κάθε υπόθεση, καθώς και την εκπροσώπηση των ενδιαφερομένων – θιγμένων στα Ευρωπαϊκά και σε όλα τα Δικαστήρια, έναντι υψηλότατης αμοιβής!

Συνεπώς:

Για τους μεν Έλληνες, βολεμένους και φοβικούς νομικούς, ισχύει ότι:

 • Η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή βρίσκεται σε συζητήσεις με ελάχιστους και αποφασισμένους νομικούς για την –εντός των τειχών– πρακτική που πρόκειται να επιλέξει, διότι το σύστημα τους έχει «ευνουχίσει» νομικά, τους ελέγχει απόλυτα και τους κάνει ότι θέλει!
 • Η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή σας προτρέπει να μην εμπιστευθείτε τις ανά ομάδες μηνιαίες δικαστικές καταβολές ενστάσεων διότι δεν θα επιτύχετε –επί της ουσίαςτίποτα! Απλά, θα αμείβονται και θα έχουν, διαρκώς, αντικείμενο και εργασία οι δικηγόροι και το σύστημα θα εισπράττει τα παράβολα, θα σας καθυστερεί… και θα σας περιγελά!

Για τους δε, αλλοεθνείς νομικούς, η Ἀέναος και Ἀόρατος Ἀρχή:

Αναλαμβάνει, εάν κριθεί απαραίτητο, να πραγματοποιήσει την αγωγή κατά του «κυβερνητικού» θιάσου σκιών στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, αρκεί να συνταχθούν στις γραμμές της όλοι οι ενδιαφερόμενοι και θιγόμενοι πολίτες! Αυτό πραγματοποιείται όταν ακολουθήσετε τις οδηγίες, συμπληρώσετε και αποστείλετε μία και μόνον φορά την εξής: Φόρμα Συμμετοχής (συμπεριλαμβάνονται: η εφάπαξ δωρεά της συμμετοχής σας στο εγχείρημα και η Νομική Εκπροσώπηση του προστίμου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό).


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Η Νέμεσις Ε.Α.Α.Ε. σας ανακοινώνει ότι η Φόρμα Συμμετοχής για την Νομική Εκπροσώπηση του προστίμου των €100· τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, έπαυσε να είναι ενεργή στις 03/04/2022. Οι συμμέτοχοι έχουν ήδη ενημερωθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και τους έχει ήδη επιστραφεί –έγκαιρα και στο ακέραιο– το ακριβές αντίτιμο της συμμετοχής τους!

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Η επιβολή του εν λόγω προστίμου είναι αυθαίρετη και ναζιστική και έρχεται σε φαινομενικά «πλήρη αντίθεση» με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Κοινότητος, ο οποίος στο άρθρο 36 του προοιμίου του ορίζει ότι: «Δεν πρέπει να επιβάλλεται καμία απολύτως πίεση, ούτε άμεση, ούτε έμμεση, προς τους πολίτες για το όταν εκείνοι επιλέγουν, για τον οποιονδήποτε λόγο, να μην εμβολιασθούν!», ωστόσο, αναφέρεται επίσης –με δόλιο τρόπο και πλαγίως– ότι:

«Κάθε κράτος μπορεί να κρίνει κατά περίπτωσιν και συνεπώς: να πράττει κατά το εκάστοτε κυβερνητικό συμφέρον»

ζυγά-μονά δικά τους!

Αναφορικά (και μόνον):

Το Συμβούλιο της Ευρώπης με το ψήφισμά του: 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά από τα Ευρωπαϊκά Κράτη Μέλη:

7.3.1.  να διασφαλίσουν ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανένας δεν θα υποστεί πίεση με κοινωνικά, πολιτικά ή άλλα μέσα για να εμβολιασθεί, εάν δεν το επιθυμεί·

7.3.2.  να διασφαλίσουν ότι κανένας δεν υφίσταται διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιασθεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή λόγω μη επιθυμίας να εμβολιασθεί·

Για το δε «πιστοποιητικό εμβολιασμού» αναφέρεται ότι:
7.5.2. (επιτρέπεται) η χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού μόνον για τους εξής καθορισμένους σκοπούς: α) των ανεπιθύμητων ενεργειών, β) των πιθανών παρενεργειών και γ) την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου.

Η εφαρμογή του μέτρου είναι πιθανόν, και επί της ουσίας, να μην εφαρμοσθεί, διότι ελαχιστοποιούνται οι ημέρες που θα βρίσκονται στην «διακυβέρνηση» της χώρας και ίσως επικοινωνήσουν να «χρυσώσουν το χάπι» στους ανεμβολίαστους λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές! Τί θα πράξουν οι επόμενοι, εξαρτάται αποκλειστικά από την ψήφο μας! Οι δε μάσκες και τα πιστοποιητικά υγείας είναι επί της ουσίας ανεφάρμοστα και σύντομα θα αποδειχθεί!*

Επιπροσθέτως, να θυμάστε ότι:

εάν θελήσουν και τολμήσουν οι θρασύδειλοι να προχωρήσουν σε κατασχέσεις, λόγω του συγκεκριμένου προστίμου, δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν και από που να φύγουν! Αυτό πρόκειται να συμβεί διότι οι νεο«έλληνες» είναι ιδιώτες του συμφέροντος και έχουν επάνω από όλα και από όλους: τα χρήματα!


* Το άρθρο αναρτήθηκε στις 21/01/2022 και η ἐν μέρει επιβεβαίωση της Ἀενάου και Ἀοράτου Ἀρχς ήλθε στις 09/02/2022!  Ο (ό,τι να ‘ναι) «επιδημιολόγος» και σύμβουλος της κυβερνήσεως των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Dr. Anthony Fauci, δήλωσε στους Financial Times: «Καθώς βγαίνουμε από την πλήρη πανδημική φάση του Covid-19, αυτές οι αποφάσεις θα λαμβάνονται όλο και περισσότερο σε τοπικό επίπεδο και όχι σε κεντρικό επίπεδο. Θα υπάρχουν, επίσης, περισσότεροι άνθρωποι που θα λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις για το πώς θέλουν να αντιμετωπίσουν τον ιό» ενώ από τις 27/01/2022 δημοσιεύεται ότι: «Όλο και περισσότερες χώρες επιστρέφουν σταδιακά στην κανονικότητα»…


  Νέα μεγάλη απόδειξη της παρούσης αναρτήσεως αποτελεί η στις 16/02/2022 δήλωση του ἐντεταλμένου τηλεοπτικού «ιατρικού παντογνώστη, λαγού και πιθανολόγου», κατά την οποία –εφαρμόζοντας ξανά την προσφιλή των «κυβερνώντων» πρακτική της κυβίστησης– δηλώνει: «Όταν είμαι στον δρόμο μόνος μου η μάσκα με προστατεύει μόνον από το κρύο… Έγινε δε υποχρεωτική για να μην ξεχνιέστε!»

Το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια και την αλήθεια, όσο και εάν την αποφεύγουν ή προσπαθούν να την συγκαλύψουν, αυτή πάντα τους εκθέτει διότι: ζει στο φως!

Χρειάστηκαν, μόλις, 48 ώρες ούτως ώστε να έλθει η πρώτη επιβεβαίωση του video (28/02/2022), με τον τίτλο: Ενημέρωση Πολιτών: Το harac των εκατό ευρώ (€100), καθώς η ανακοίνωση του FDA σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων και τα δημοσιευμένα έγγραφα αποδεικνύουν ότι: ήξεραν, εξ αρχής, ότι τα εμβόλια προκαλούν εκατοντάδες παρενέργειες, αλλά έπραξαν σύμφωνα με το φασιστικό τους σχέδιο!

Επέλεξαν δε, να «απογυμνωθούν» και να «εκτεθούν» εν μέσω πολέμου για να «περάσει» όσο το δυνατόν πιο «ανώδυνα» η σχετική είδηση!

Η αντισυνταγματικότητα των προστίμων και της «υποχρεωτικότητας» κραυγάζει, και η επόμενη επιβεβαίωση της Ἀενάου και Ἀοράτου Ἀρχής αφορά τους ελεγχόμενους, εντεταλμένους και ξεπουλημένους δικαστικούς και νομικούς κύκλους!

Οι μάσκες έπεσαν, οι χώρες αίρουν τους περιορισμούς! Η δε Γαλλία, σίγουρα λόγω των επερχόμενων εκλογών, ανακοίνωσε την κατάργηση του πιστοποιητικού από τις 15/03/2022.

Παράλληλα, και οι αεροπορικές εταιρείες αίρουν, μία-μία, την χρήση της μάσκας!

Στις 09/03/2022 η φαινομενικά αυστηρότερη χώρα στην επιβολή του προστίμου, η Αυστρία, ανακοίνωσε ότι αίρει το νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Δεν ξεχνώ ότι: «Ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί έν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του!»

Έλληνες, τίποτα δεν άλλαξε!  Το χαράτσι και οι θιασώτες του παραμονεύουν και βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση!

Η Νέμεσις έφθασε!  Συνταχθείτε «σιωπηλά»